Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı, Genel İstişare Toplantısı’na katıldı

14.10.2026 19:12 13 Görüntülenme

Büyük Birlik Partisi Tuzla ilçe Başkanı Cüneyt Şahin ve ilçe yönetimi, “Türkiye’nin Birliği: Temel İlkeler ve Hedefler” temasıyla düzenlenen Genel İstişare Toplantısı’nda yer aldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Birliği: Temel İlkeler ve Hedefler” temalı Genel İstişare Toplantısı’na, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Türkiye’nin geleceği, millî birlik ve beraberlik, teşkilat çalışmaları ve Türk-İslam âleminin geleceği gibi önemli başlıkların ele alındığı toplantıda, partinin temel ilkeleri ve ortak hedefleri doğrultusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Millî birlik ve ortak hedefler vurgulandı

Toplantıda, ülkenin karşı karşıya olduğu meselelerin yanı sıra millî ve manevi değerlerin korunması, teşkilat yapısının güçlendirilmesi ve milletimize hizmet anlayışının geliştirilmesi konuları üzerinde duruldu. Gerçekleştirilen istişarelerin, teşkilat mensupları arasındaki dayanışmanın ve ortak dava bilincinin güçlendirilmesine katkı sunması hedeflendi.

BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve beraberindeki heyet, toplantının teşkilat çalışmaları açısından önemine dikkat çekerek Türkiye’nin birliği, milletin huzuru ve ülkenin geleceği için ortak hedefler doğrultusunda çalışmanın önemini vurguladı.

Genel Başkan Mustafa Destici’ye teşekkür

BBP Tuzla İlçe Başkanlığı, toplantıda yaptığı değerlendirmeler ve konuşması dolayısıyla Genel Başkan Mustafa Destici’ye, programın hazırlanmasında emeği geçen Genel Merkez yöneticilerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

“Birliğimiz gücümüz, davamız yolumuz, milletimize hizmet en büyük sorumluluğumuzdur.”

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı, Nizam-ı Âlem ve İ’lâ-yı Kelimetullah ülküsü doğrultusunda millî ve manevi değerlere bağlılıkla çalışmalarını sürdürme kararlılığını ifade etti.

Toplantının ardından birlik ve beraberlik mesajı veren BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, teşkilatın her kademesinde görev yapan mensuplara çalışmalarında başarılar dileyerek birlik ve dayanışmanın daim olması temennisinde bulundu.

Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim, milletimize hizmet mücadelemizi hayırlı eylesin.

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı

Cüneyt Şahin – Tuzla İlçe Başkanı

FOTOĞRAF GALERİSİ

Yazılım & Altyapı Yönetimi: Turbo Server Hosting